1 Kennismakingsgesprek

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen bij het realiseren van uw droominterieur.Tijdens ons kennismakingsgesprek willen we u en uw unieke stijl beter leren kennen.Wij staan klaar om naar u wensen en behoeften te luisteren en u te begeleiden bij het creëren van een verbluffend interieurontwerp

2 Interieurplan ontwerpen

2D Met zorg en aandacht zal er een uitgebreide schets op schaal worden gemaakt, waarin de gekozen meubels en kleuren mooi samenkomen.
3D Onze ontwerpers zullen met veel plezier een gedetailleerd 3D interieurplan opstellen, zo kunnen we u ook een rondleiding geven door uw toekomstige interieur, doormiddel van een 3D filmpje.

3 Presentatie Interieurplan

Na creëren van het Interieurplan, kijken we ernaar uit om u te verwelkomen in onze woonwinkel. We willen graag persoonlijk met u delen hoe uw droominterieur tot leven zal komen.We zullen u begeleiden bij elke stap en u alle details laten zien: van de indeling en meubelkeuzes tot de kleuren en texturen.

4 Eventuele aanpassingen

Nadat we met enthousiasme het Interieurplan aan u hebben gepresenteerd, staan we open om samen eventuele aanpassingen te bespreken en toe te passen.Uw tevredenheid staat bij ons voorop en we willen ervoor zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij uw wensen.

5 Realisatie

Als het interieurplan helemaal naar uw wens is, gaan we direct aan de slag met het bestellen van de meubels. Wij zorgen persoonlijk voor de levering bij u thuis.Na het afleveren van de meubels zullen we alles netjes voor u neerzetten.Op die manier kunt u direct na de levering volop genieten van uw prachtig vormgegeven interieur. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van het uitpakken of het weggooien van verpakkingsmateriaal, want wij nemen alles weer mee.