Interieur ontwerp 2D/3D

Of je nu worstelt met het vinden van jouw persoonlijke stijl, vastzit in een interieur dat niet meer bij je past, geen beslissingen durft te nemen, of er geen voorstelling van kunt maken? Wij kunnen je daarbij helpen door middel van een uitgebreid 2D- of 3D-interieurplan. Bij Mink maken wij creatieve, passende en unieke ontwerpen. Wij luisteren naar jouw wensen, houden rekening met je persoonlijke smaak en levensstijl, en gaan vervolgens aan de slag om je interieur te visualiseren. Samen zorgen we ervoor dat jouw droominterieur werkelijkheid wordt, een plek waar je weer heerlijk thuis kunt komen.

Is dit misschien iets voor jou? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek!

Wat houden de 2D/3D ontwerpen in?

HOE GAAN WIJ TE WERK?

2D ontwerpen

Bij een 2D-interieurontwerp gaan wij voor je aan de slag met het intekenen van de plattegrond op schaal in de juiste maatvoering. Je ontvangt een met de hand getekend bovenaanzicht van jouw gekozen ruimte(s). Met dit 2D-ontwerp zie je ons advies voor de indeling en kleuren voor jouw woning. Daarnaast ontvang je een passend moodboard en kleur- en materiaalcollages om zo de indeling visueel te maken.

Tijdens het presenteren van het ontwerp zorgen wij ervoor dat alle stalen van de gebruikte producten en bijbehorende offertes aanwezig zijn.

3D ontwerpen

Stel je voor dat je door je nieuwe woonkamer loopt. Je kunt rondkijken, de sfeer proeven en de ruimte echt begrijpen voordat er daadwerkelijk iets wordt veranderd. Dat is het effect van onze 3D-interieurvisualisaties. Een 3D-ontwerp stelt je in staat om te zien hoe jouw wensen werkelijkheid worden. Bij dit 3D-interieurontwerp ontvang je een realistische video en presentatie van jullie ruimte(s). Dit plan vullen wij aan met een passend moodboard en kleur- en materiaalcollages.

Tijdens het presenteren van het ontwerp zorgen wij ervoor dat alle stalen van de gebruikte producten en bijbehorende offertes aanwezig zijn.

1 Kennismakingsgesprek

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het realiseren van een droominterieur. Maar voordat je een keuze maakt, kunnen we eerst langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we je ruimte en jouw unieke stijl beter leren kennen. Naar aanleiding van dit gesprek kun je een offerte(s) van ons verwachten met daarin de besproken punten. Je hebt hierin de keuze om akkoord te gaan met de offerte en door te gaan naar stap 2, of het hierbij te laten.

2 Interieurplan ontwerpen

2D – Met zorg en aandacht zal er een uitgebreide schets op schaal worden gemaakt, waarin de gekozen meubels en kleuren mooi samenkomen.

3D – Onze ontwerpers zullen met veel plezier een gedetailleerd 3D-interieurplan opstellen. Zo kunnen we je ook een rondleiding geven door je toekomstige interieur middels een 3D-filmpje.

3 Presentatie interieur plan

Na het creëren van het interieurplan, kijken we ernaar uit om je te verwelkomen in onze woonwinkel. We willen graag persoonlijk met je delen hoe jouw droominterieur tot leven zal komen. We zullen je begeleiden bij elke stap en alle details laten zien, van de indeling en meubel keuzes tot de kleuren en texturen.

4 Eventuele aanpassingen

Nadat we met enthousiasme het interieurplan aan je hebben gepresenteerd, staan we open om samen eventuele aanpassingen te bespreken en toe te passen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we willen ervoor zorgen dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw wensen. Na deze aanpassingen is het interieurplan afgerond en kun je ervoor kiezen om over te gaan tot realisatie.

5 Realisatie van het ontwerp

Je bent helemaal tevreden met het interieurplan en ziet jouw nieuwe interieur al voor je, maar nu de realisatie nog. Wij willen je graag helpen! Samen met onze vaste en betrouwbare partners zorgen wij ervoor dat jouw droominterieur gerealiseerd kan worden. Wij regelen de nodige offertes en kunnen producten voor je bestellen en afleveren op locatie.

Kortom Mink kan je helpen met het ontwerp tot het afstylen!