TEAM MINK

Bij mink interieur werken we met interieurontwerpers die zich voornamelijk bezighouden met het ontwerpen van de interieurplannen maar die je ook tegen kan komen in onze woonwinkel in Schiedam. Naast ons vaste team werken wij ook samen met externe partijen om zo een totaal ontwerp te kunnen realiseren. Daarnaast proberen wij ook ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar te stellen om zo onze kennis en ervaring te kunnen delen.

Marjolein

Eigenaresse/interieurontwerpster.

Na ruim 10 jaar ervaring in de interieur branche is marjolein in 2021 begonnen met Mink Interieur. Met haar unieke gevoel voor design bedenkt zij de mooiste interieurontwerpen. Marjolein heeft in een korte tijd mink interieur kunnen ontwikkelen tot een volwaardig bedrijf en heeft met haar creatieve mindset nog veel meer in petto.

Kaylee

Interieurontwerpster/3D vormgever.

Al vrij snel na de oprichting is Kaylee komen werken bij Mink Interieur. Allereerst voornamelijk om Marjolein te ondersteunen maar heeft in verloop van de tijd zichzelf ontwikkeld tot een interieurontwerpster en is nu niet meer weg te denken bij Mink.

Ashley

 Social media beheerder

Ashley heeft tijdens haar stageperiode bij Mink Interieur goed laten merken wat haar bijdrage voor het bedrijf kon zijn en is daarom op dit moment nog steeds onderdeel van het team. Zij verzorgt alles op het gebied van onze social media.

John

Fotograaf/transporteur

John heeft met zijn ervaring een andere belangrijke taak binnen Mink Interieur. Hij zorgt er namelijk voor dat de bestelde meubel veilig en netjes worden gemonteerd en afgeleverd bij de klant. Daarnaast Is John fotograaf en verzorgd hij de interieur foto’s.