Meteen naar de inhoud

Mink Interieur

Mink interieur

Interieur ontwerp

Ontwerp op maat

Dat is wat Mink doet, ontwerpen op maat. Wij vinden het belangrijk dat uw woonwensen en ideeën verwerkt worden in het plan. 

Graag werken wij de ontwerpen uit in een 3D programma, SketchUp. Zo krijgt u een realistisch beeld hoe u woning eruit komt te zien. De stoffen, materialen en meubels zijn bijna niet van werkelijkheid te onderscheiden, u proeft de sfeer van uw toekomstige interieur! 

Totaal concept

Mink staat bekend om het leveren van een totaal concept. Van ontwerp tot het afstylen van het interieur. Contacten met keuken en badkamer speciaalzaken, aannemers en schilders kan Mink al uw verbouw zorgen uit handen nemen en het proces begeleiden. 

Vintage & luxe

Bij Mink gaan we met uw stijl mee. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw interieur! Trends en nieuwe collecties zijn een mooie leidraad, maar uw eigen stijl is absoluut leidend in het ontwerpen van een nieuw interieur. Houdt u van vintage, een eclectisch interieur of toch meer van luxe? Het kan allemaal, wij denken met u mee en vatten al uw wensen samen in een passend ontwerp.

Het proces

Kennismaken

Door middel van een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen, ontdekken wij wat uw stijl is en woonwensen zijn. 

Wij vragen naar uw voorkeuren in stijl, materialen en plattegrond van de te ontwerpen ruimtes.

Aan de slag!

In SketchUp, een 3D tekenprogramma, werken wij het ontwerp uit en verzamelen wij alle materialen, kleuren en meubels.

Daarnaast maken wij een offerte waar alle meubels en accessoires op vermeld zijn.

Ontwerp presentatie

Een spannend en leuk moment, het presenteren van het ontwerp! U geniet van een presentatie waarbij u een realistisch beeld krijgt van uw nieuwe interieur en krijgt u alle materialen, kleuren en meubels gepresenteerd krijgt.

Aan het eind van de presentatie neemt u het ontwerp mee naar huis, de voorpret kan beginnen!

Proces begeleiden

Wilt u dat wij de verbouwing begeleiden? Dat kan!

Wij regelen de planning met de partijen die bij de verbouwing betrokken zijn. 

De meubels worden besteld en worden bezorgd in onze opslag. Zo kunnen wij de meubels en accessoires in een keer bij u afleveren.

Afleveren & stylen

De eindstap in het proces, het opleveren van de meubels en het stylen met accessoires. Wij leveren de meubels en accessoires persoonlijk bij u af en verzorgen het monteren van de meubels, het afvoeren vanverpakkingsmateriaal en het stylen van accessoires. 

Dan rest er nog 1 ding.. genieten van uw prachtige interieur! 

Wilt u ook een op maat gemaakt interieur ontwerp?

Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor zakelijke projecten bent u ons aan het juiste adres!